Як боротися з комарами? Поради для подорожей та дому
Поради від експертів
Хочете насолоджуватися літом без сверблячих укусів? Прочитайте наші поради!
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Зміст |
Кріштіан Вадовський з команди Rabbit Chef в попередній статті вже давав нам кілька корисних порад про те, як готувати на природі. Там ви можете дізнатися, що не варто забувати вдома або на що слід звернути увагу при приготуванні їжі на природі. Сьогодні він ділиться своїми улюбленими рецептами, які ви також можете спробувати!
Для приготування цибулевих кілець вам знадобляться:
Розбийте яйця, збийте їх виделкою і натріть сир у збиті яйця. Цибулю наріжте кружальцями та обсмажте на невеликій кількості олії.
Дайте кільцям цибулі трохи підсмажитися, потім залийте їх сумішшю яєць та сиру та обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. (На фотографіях використана твердопаливна пічка).
Для соусу вам знадобляться:
Інгредієнти можете змінювати залежно від власної фантазії та смаку. Кухарі-початківці можуть насолоджуватися лише яйцями з соусом, тоді як більш досвідчені кулінари можуть доповнити їх смаженими курячими нагетсами.
Про автораКріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky) Більшість свого вільного часу Кріштіан проводить на природі, тестуючи спорядження для риболовлі (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) та готуючи їжу (Rabbit Chef's). Він вже 11 років працює в банку і живе в безпосередній близькості від Баконьських гір та Балатону в Угорщині. Він навчився рибалити в дитинстві і почав готувати на природі завдяки своєму захопленню риболовлею. |
Для курячих нагетсів вам знадобляться:
Курячі грудки наріжте смужками та замаринуйте в приправі для курки з додаванням невеликої кількості олії. Замариноване м'ясо посипте кунжутом та гарбузовим насінням і обсмажте (На фотографіях використаний газовий пальник.)
При готуванні на природі також важлива й ваша власна креативність, тому не бійтеся експериментувати.
Смачного!
Автор: Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's)
Джерела: архів автора, Rabbit Chef's
Поради від експертів
Хочете насолоджуватися літом без сверблячих укусів? Прочитайте наші поради!
Поради від експертів
Питання, на яке немає простої відповіді. Вибір найкращої сталі для вашого ножа означає пошук компромісу між дещо суперечливими властивостями. Отже, на що треба звернути увагу?
Поради від експертів
Запах взуття. Цікава тема. Пахне не дуже гарно, про це не хочеться говорити, приємних відчуттів це не викликає. Хтось бореться з нею щодня, хтось тільки дивується запаху взуття. Боріться з ним разом з нами!
1 279 грн
(21.89 %)
999 грн
3 999 грн
(15 %)
3 399 грн
3 179 грн
(23.91 %)
2 419 грн
3 727 грн
(22.75 %)
2 879 грн
2 242 грн
(24.67 %)
1 689 грн
8 779 грн
(14.58 %)
від 7 499 грн
1 329 грн
(12.04 %)
1 169 грн
1 073 грн
(31.15 %)
739 грн