Перейти до категорій товарів Перейти до кошика Перейти до навігації

Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.

Як готувати на природі - рецепти

Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.


Зміст


Передмова

Кріштіан Вадовський з команди Rabbit Chef в попередній статті вже давав нам кілька корисних порад про те, як готувати на природі. Там ви можете дізнатися, що не варто забувати вдома або на що слід звернути увагу при приготуванні їжі на природі. Сьогодні він ділиться своїми улюбленими рецептами, які ви також можете спробувати!

 

Цибулеві кільця з сиром та яйцем

Для приготування цибулевих кілець вам знадобляться:

  • яйця
  • сир
  • цибуля
  • олія

Розбийте яйця, збийте їх виделкою і натріть сир у збиті яйця. Цибулю наріжте кружальцями та обсмажте на невеликій кількості олії.

 

Дайте кільцям цибулі трохи підсмажитися, потім залийте їх сумішшю яєць та сиру та обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. (На фотографіях використана твердопаливна пічка).



Сметанний соус

Для соусу вам знадобляться:

  • сметана
  • майонез
  • часник
  • сіль
  • перець
  • сушений ведмежий часник

 

Інгредієнти можете змінювати залежно від власної фантазії та смаку. Кухарі-початківці можуть насолоджуватися лише яйцями з соусом, тоді як більш досвідчені кулінари можуть доповнити їх смаженими курячими нагетсами.

 

Про автора

o autora_1.jpg

Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky) 

Більшість свого вільного часу Кріштіан проводить на природі, тестуючи спорядження для риболовлі (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) та готуючи їжу (Rabbit Chef's). Він вже 11 років працює в банку і живе в безпосередній близькості від Баконьських гір та Балатону в Угорщині. Він навчився рибалити в дитинстві і почав готувати на природі завдяки своєму захопленню риболовлею.

 

Пікантні курячі нагетси

Для курячих нагетсів вам знадобляться:

  • куряча грудка
  • спеції для курки
  • кунжут
  • гарбузове насіння
  • олія

Курячі грудки наріжте смужками та замаринуйте в приправі для курки з додаванням невеликої кількості олії. Замариноване м'ясо посипте кунжутом та гарбузовим насінням і обсмажте (На фотографіях використаний газовий пальник.) 

 

При готуванні на природі також важлива й ваша власна креативність, тому не бійтеся експериментувати.

Смачного!

 

Корисні посилання

 

Автор: Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's)

Джерела: архів автора, Rabbit Chef's

 

Як боротися з комарами? Поради для подорожей та дому

Поради від експертів

Хочете насолоджуватися літом без сверблячих укусів? Прочитайте наші поради!

Яка сталь для ножів найкраща?

Поради від експертів

Питання, на яке немає простої відповіді. Вибір найкращої сталі для вашого ножа означає пошук компромісу між дещо суперечливими властивостями. Отже, на що треба звернути увагу?

Як позбутися запаху від взуття

Поради від експертів

Запах взуття. Цікава тема. Пахне не дуже гарно, про це не хочеться говорити, приємних відчуттів це не викликає. Хтось бореться з нею щодня, хтось тільки дивується запаху взуття. Боріться з ним разом з нами!

Вибираємо для вас

Пальник Warg Speeder

1 279 грн (21.89 %) 999 грн

Порівняти

3 999 грн (15 %) 3 399 грн

Порівняти

3 179 грн (23.91 %) 2 419 грн

Порівняти

Кемпінгова плита Jet Boil MightyMo

3 727 грн (22.75 %) 2 879 грн

Порівняти

2 242 грн (24.67 %) 1 689 грн

Порівняти

8 779 грн (14.58 %) від 7 499 грн

Порівняти

1 329 грн (12.04 %) 1 169 грн

Порівняти

Пальник Pinguin Camper

1 073 грн (31.15 %) 739 грн

Порівняти