ForCamping s.r.o.

Порівняння

1 Порівняння

Користувацький розділ

Увійти

Кошик

Ваш кошик порожній. Потрібна допомога з вибором? Загляньте в наш розділ поради або напишіть нам.

Безкоштовна доставка

3 999 грн

Чи знали ви, що замовлення на суму понад 3 999 грн доставляються безкоштовно?

Як готувати на природі - рецепти

Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.


Зміст


Передмова

Кріштіан Вадовський з команди Rabbit Chef в попередній статті вже давав нам кілька корисних порад про те, як готувати на природі. Там ви можете дізнатися, що не варто забувати вдома або на що слід звернути увагу при приготуванні їжі на природі. Сьогодні він ділиться своїми улюбленими рецептами, які ви також можете спробувати!

 

Цибулеві кільця з сиром та яйцем

Для приготування цибулевих кілець вам знадобляться:

  • яйця
  • сир
  • цибуля
  • олія

Розбийте яйця, збийте їх виделкою і натріть сир у збиті яйця. Цибулю наріжте кружальцями та обсмажте на невеликій кількості олії.

 

Дайте кільцям цибулі трохи підсмажитися, потім залийте їх сумішшю яєць та сиру та обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. (На фотографіях використана твердопаливна пічка).



Сметанний соус

Для соусу вам знадобляться:

  • сметана
  • майонез
  • часник
  • сіль
  • перець
  • сушений ведмежий часник

 

Інгредієнти можете змінювати залежно від власної фантазії та смаку. Кухарі-початківці можуть насолоджуватися лише яйцями з соусом, тоді як більш досвідчені кулінари можуть доповнити їх смаженими курячими нагетсами.

 

Про автора

o autora_1.jpg

Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky) 

Більшість свого вільного часу Кріштіан проводить на природі, тестуючи спорядження для риболовлі (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) та готуючи їжу (Rabbit Chef's). Він вже 11 років працює в банку і живе в безпосередній близькості від Баконьських гір та Балатону в Угорщині. Він навчився рибалити в дитинстві і почав готувати на природі завдяки своєму захопленню риболовлею.

 

Пікантні курячі нагетси

Для курячих нагетсів вам знадобляться:

  • куряча грудка
  • спеції для курки
  • кунжут
  • гарбузове насіння
  • олія

Курячі грудки наріжте смужками та замаринуйте в приправі для курки з додаванням невеликої кількості олії. Замариноване м'ясо посипте кунжутом та гарбузовим насінням і обсмажте (На фотографіях використаний газовий пальник.) 

 

При готуванні на природі також важлива й ваша власна креативність, тому не бійтеся експериментувати.

Смачного!

 

Корисні посилання

Автор: Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's)

Джерела: архів автора, Rabbit Chef's

 

Статті на схожу тему

Термос для зими: як не помилитися з вибором

Термос для зими: як не помилитися з вибором
Взимку немає нічого кращого, ніж випити надворі гарячий чай або каву, які справді довго тримають тепло. Але кожен термос працює по-своєму, і не завжди мета — зберегти напій гарячим аж до вечора. У цій статті ми розглянемо п’ять основних факторів, що впливають на утримання температури. А також підкажемо, як обрати термос залежно від того, чи потрібно вам максимально довго зберігати тепло, чи просто мати приємно теплий напій під час короткої поїздки.

Все про туристичний одяг

Все про туристичний одяг
Правильний туристичний одяг — це запорука комфорту та безпеки в подорожах. У цій статті ви дізнаєтесь, як підібрати одяг для походів, трекінгу та інших туристичних-активностей, враховуючи матеріали та технології для будь-яких умов.

Як вибрати повербанк

Як вибрати повербанк
Вдало підібраний повербанк може бути більше, ніж просто практичним резервним джерелом живлення для вашого смартфона. Особливо, якщо він вам буде потрібен впродовж тривалог часу без доступу до електрики. Ми розповімо, на що звернути увагу при виборі. І які ще функції можуть полегшити вам життя у подорожах і не тільки.