Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Передмова
Кріштіан Вадовський з команди Rabbit Chef в попередній статті вже давав нам кілька корисних порад про те, як готувати на природі. Там ви можете дізнатися, що не варто забувати вдома або на що слід звернути увагу при приготуванні їжі на природі. Сьогодні він ділиться своїми улюбленими рецептами, які ви також можете спробувати!
Цибулеві кільця з сиром та яйцем
Для приготування цибулевих кілець вам знадобляться:
Розбийте яйця, збийте їх виделкою і натріть сир у збиті яйця. Цибулю наріжте кружальцями та обсмажте на невеликій кількості олії.
Дайте кільцям цибулі трохи підсмажитися, потім залийте їх сумішшю яєць та сиру та обсмажте з обох боків до золотистої скоринки. (На фотографіях використана твердопаливна пічка).
Сметанний соус
Для соусу вам знадобляться:
- сметана
- майонез
- часник
- сіль
- перець
- сушений ведмежий часник
Інгредієнти можете змінювати залежно від власної фантазії та смаку. Кухарі-початківці можуть насолоджуватися лише яйцями з соусом, тоді як більш досвідчені кулінари можуть доповнити їх смаженими курячими нагетсами.
Про автора
Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky)
Більшість свого вільного часу Кріштіан проводить на природі, тестуючи спорядження для риболовлі (Fox Rage, Deeper Sonar, Rabbit Dam Crew) та готуючи їжу (Rabbit Chef's). Він вже 11 років працює в банку і живе в безпосередній близькості від Баконьських гір та Балатону в Угорщині. Він навчився рибалити в дитинстві і почав готувати на природі завдяки своєму захопленню риболовлею.
|
Пікантні курячі нагетси
Для курячих нагетсів вам знадобляться:
- куряча грудка
- спеції для курки
- кунжут
- гарбузове насіння
- олія
Курячі грудки наріжте смужками та замаринуйте в приправі для курки з додаванням невеликої кількості олії. Замариноване м'ясо посипте кунжутом та гарбузовим насінням і обсмажте (На фотографіях використаний газовий пальник.)
При готуванні на природі також важлива й ваша власна креативність, тому не бійтеся експериментувати.
Смачного!
Корисні посилання
Автор: Кріштіан Вадовський (Krisztián Vadovszky, Rabbit Chef's)
Джерела: архів автора, Rabbit Chef's