Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🖤 Шаленство BLACK FRIDAY! Найкраще для подорожей на природу. ➡️
🌡️ ТЕРМОБІЛИЗНА: найширший вибір, найвигідніші ціни 👕
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Міцний, повільно наваристий бульйон з м'ясом та коренеплодами від Expres Menu - улюблений для подорожей та кемпінгу.
Готова стерилізована їжа Expres menu з Чехії ідеально підійде, наприклад, під час подорожей, у відпустці на море чи гори, на яхту чи човен, для дачників, родин з дітьми, людей похилого віку чи просто як швидка їжа вдома (наприклад, якщо до вас завітають неочікувані гості і ви хочете їх приємно здивувати гарячої вечерею).
Не обтяжуй жінку, замов Expres menu :o).
Густий, повільно наваристий бульйон зі шматочками м'яса та коренеплодів. Ви можете доповнити суп з Expres menu локшиною, улюбленою суповою пастою або капанням. Він зігріває і зміцнює вас, коли ви цього потребуєте.
яловичий бульйон (вода, яловичина з кістками, цибуля, часник, лавровий лист, запашний перець, перець, сіль), овочевий мікс (морква, селера, петрушка) (23 %), яловичина (15 %), кам'яна сіль, перець.
Енергетична цінність кДж: | 144 |
---|---|
Енергетична цінність ккал: | 34 |
Жири: | 2,2 g |
Насичені жирні кислоти: | 0 g |
Вуглеводи: | 1,7 g |
з яких цукор: | 0 g |
Білок: | 2,3 g |
Волокно: | 0,6 g |
Сіль: | 0,8 g |
Бренд | Expres menu |
---|---|
Вид м'яса
|
Яловичина |
Процес виготовлення
|
Стерилізований |
Тип кухні
|
Чеська |
Вегетаріанське
|
Ні |
Без глютену
|
Ні |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 8594043796416 |
279 грн
(6.28 %)
261 грн
301 грн
(30.46 %)
209 грн
529 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
549 грн
742 грн
(0.4 %)
739 грн
301 грн
(30.46 %)
209 грн
750 грн
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!