Isostar High Protein 30% 55g
Батончик
Isostar High Protein 30% 55г хрусткий батончик з молочного шоколаду з високим вмістом протеїну оптимізує фазу відновлення, особливо для спортсменів, що тренуються на витривалість.
Інформація про товар
Isostar High Protein 30 bar з високим вмістом протеїну оптимізує фазу відновлення, особливо у спортсменів, що тренуються на витривалість. Білок сприяє відновленню і зміцненню м'язової маси. Вуглеводи відновлюють запаси глікогену. Ідеальна упаковка дозволяє мати батончик під рукою для будь-якого виду спорту. Їжа для спортсменів, збагачена дієтичними добавками.
Рекомендований прийом:
- максимум дві смужки під час тривалого фізичного навантаження
- після закінчення фізичного навантаження (в ідеалі протягом 15 хвилин) один батончик у поєднанні з напоєм
- для силових навантажень, для росту м'язової маси
- дотримуватися рекомендованої добової дози
- збалансоване і різноманітне харчування та здоровий спосіб життя мають важливе значення
Інгредієнти Карамель:
- глюкозний сироп, молочний шоколад 17,2% (цукор, какао-масло, сухе знежирене молоко , сухамолочна сироватка, шоколадна маса, пшениця, какао терте, молочний жир, емульгатор: натуральний ароматизатор, соєвий білок, хрусткі соєві шматочки, інвертний цукровий сироп, пшеничний білок, соєві пластівці, крохмаль тапіока, вівсяні пластівці 2%, карамель (коричневий тростинний цукор, вода) 2%, стабілізатор: гліцерин, рослинна соняшникова олія, ароматизатор, емульгатор: ліквітин, сіль
Інгредієнти Шоколад:
- соєвий білок (емульгатор: соєвий лецитин), молочний шоколад 17.2% (цукор, какао-масло1, сухе знежирене молоко, суха молочна сироватка(молоко), шоколадна маса1, молочний жир, емульгатор: соєвий лецитин), глюкозний сироп, соєві шматочки хрусткі, фруктозний сироп, пшеничний білок, стабілізатор: сорбіт, фруктоза, молочний білок, рослинна соняшникова олія, знежирене какао 1,6%1, крохмаль тапіока, ароматизатор, сіль
Параметри
- Бренд
- Isostar
- Вага
- 55 г
- Смак
- кокос / шоколад
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Код товару
- Штрих-код
Про бренд
Усе почалося в Швейцарії кінцем 60-их років минулого століття в концерні Wander Ltd., де проводилися дослідження у сфері харчування. Один науковець, Dr. Фелікс Кайфер, виявив, що коли у воду додати невелику кількість вуглеводів та соди, це сприяє її кращій абсорбції організмом. Цей винахід виявився дуже важливим з погляду, наприклад, рятування дітей з країн третього світу, які часто гинуть в результаті недостачі рідини, а пізніше він став трампліном для розвитку бренду Isostar.
Перший напій Isostar, який був призначений безпосередньо для спортсменів, побачив світ у 1977 році.