Summit to Eat
Summit to Eat - це новий бренд, створений ребрендингом всесвітньо відомого бренду Mountain House в Європі. Понад 40 років він є найпопулярнішим виробником сублімованої їжі серед мандрівників, туристів та інших любителів відпочинку на природі. Виробничі процеси та технології не змінилися, навпаки, меню розширилося і смак став більш вираженим (не глутамати!).
Вся продукція виробляється компанією European Freeze Dry в Англії та відповідає конкретним потребам кінцевого споживача. Вони розуміють важливість здорової, ситної та поживної страви в екстремальних умовах. Їх страви відповідають цим вимогам у всіх аспектах. Вони унікальні тим, що заморожують - придумують рецепт, готують повноцінну страву, яка потім проходить процес заморожування. Сучасний, але м'який процес заморожування підтримує їжу в оптимальному стані, щоб її можна було легко та швидко розморозити, зберігаючи первісний смак, текстуру і, перш за все, свіжість, як у день, коли вона була приготована. Завдяки перевазі натуральних інгредієнтів перед штучними інгредієнтами страви Summit to Eat мають чудовий природний смак.