Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🖤 Шаленство BLACK FRIDAY! Найкраще для подорожей на природу. ➡️
🌡️ ТЕРМОБІЛИЗНА: найширший вибір, найвигідніші ціни 👕
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Смачна закуска з гусячої печінки з горіхами кеш'ю та цибулею від Expres Menu. Можна їсти самостійно або намазувати на хліб.
Готова стерилізована їжа Expres menu з Чехії ідеально підійде, наприклад, під час подорожей, у відпустці на море чи гори, на яхту чи човен, для дачників, родин з дітьми, людей похилого віку чи просто як швидка їжа вдома (наприклад, якщо до вас завітають неочікувані гості і ви хочете їх приємно здивувати гарячої вечерею).
Не обтяжуй жінку, замов Expres menu :o).
Смачну закуску з гусячої печінки з горіхами кеш'ю та цибулею від Expres Menu можна їсти самостійно або намазати на хліб. Вам не потрібно зберігати його в холодильнику, і він легко поміщається в кишені.
- яловичина (30%), гусяча печінка (20%), коренеплоди (морква, селера, петрушка), вода, цибуля, горіхи кеш'ю (5%), часник, сіль, лавровий лист, перець цілий, запашний перець.
Енергетична цінність кДж: | 623 |
---|---|
Енергетична цінність ккал: | 148 |
Жири: | 12,0 g |
Насичені жирні кислоти: | 4,2 g |
Вуглеводи: | 1,6 g |
з яких цукор: | 1,6 g |
Білок: | 9,7 g |
Волокно: | 9,2 g |
Сіль: | 0,9 g |
Бренд | Expres menu |
---|---|
Вага
|
120 г |
Кількість порцій
|
1 |
Процес виготовлення
|
Стерилізований |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 8594043795372 |
99 грн
99 грн
79 грн
79 грн
162 грн
180 грн
180 грн
209 грн
(9.57 %)
189 грн
149 грн
(1.01 %)
від 147 грн
742 грн
(0.4 %)
739 грн
739 грн
(9.47 %)
669 грн
від 49 грн
179 грн
(11.17 %)
159 грн
529 грн
301 грн
(30.46 %)
209 грн
301 грн
(30.46 %)
209 грн
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!