Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🏷️ Код SOFT15: -15% на весь одяг 🐑
🎁 Ідеї для подарунків: Добірка найкращого для справжніх поціновувачів природи!🎄
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Салямі Снек від Indiana Jerky - ідеальний перекус, де б ви не були. Ви можете взяти його на пікнік або включити в свій щоденний раціон.
Indiana beef Jerky це сушене м’ясо, яке виготовляється згідно зі старими індіанськими рецептами, адаптованих до європейської кухні з використанням найсучасніших технологій. Indiana beef Jerky становлять собою багатий білками перекус з низьким обсягом холестерину та дуже низьким відсотком жиру. Indiana beef Jerky містять альтернативу звичайній кам’яній солі, так звану К-сіль, завдяки якій в організмі людини не накопичується надлишковий натрій.
Indiana Jerky - це в'ялене м'ясо, виготовлене за старовинними рецептами з використанням новітніх технологій. В'ялена салямі 18г Оригінал - корисна закуска, багата на білок. До складу в'яленого м'яса Indiana Jerky входить інноваційний вид солі К-соль, яка не має негативного навантаження на організм людини. 100 г в'яленого м'яса еквівалентно 240 г найперспективнішої м'ясної сировини. Мінімальний термін зберігання - 12 місяців. Усередині сумки ви знайдете зручну зубочистку.
Склад: свинина, шпик, сіль, декстроза, спеції, екстракти спецій, буряк, ароматизатор диму, консервант: нітрит натрію, антиоксидант: аскорбінова кислота
Поживна цінність | 100 g |
Енергетична цінність | 1680 кДж (405 ккал) |
Вуглеводи | 1 g |
з яких цукру | 1 g |
Білок | 26 g |
Жири | 33 г |
з яких насичені | 16 g |
Сіль | 3,5 g |
Бренд | Jerky |
---|---|
Вага
|
18 г |
Вид м'яса
|
Свинина |
Процес виготовлення
|
Стерилізований |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 8594055301097 |
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!