Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🖤 Шаленство BLACK FRIDAY! Найкраще для подорожей на природу. ➡️
🌡️ ТЕРМОБІЛИЗНА: найширший вибір, найвигідніші ціни 👕
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
15 годин повільного варіння бульйону з яловичини, кісток і коренеплодів. Для виробництва використовуються природні безглютенові інгредієнти.
Готова стерилізована їжа Expres menu з Чехії ідеально підійде, наприклад, під час подорожей, у відпустці на море чи гори, на яхту чи човен, для дачників, родин з дітьми, людей похилого віку чи просто як швидка їжа вдома (наприклад, якщо до вас завітають неочікувані гості і ви хочете їх приємно здивувати гарячої вечерею).
Не обтяжуй жінку, замов Expres menu :o).
15 годин повільного варіння бульйону з яловичини, кісток і коренеплодів, злегка підсолений, підходить як основа для супів, соусів і для поливання смаженого м'яса. Він зробить вашу їжу неперевершеною навіть без ароматизаторів.
Яловичий бульйон (вода, яловичі кістки, яловичина, морква, петрушка, цибуля, селера, часник, кам'яна сіль, лавровий лист, запашний перець, перець цілий).
Бренд | Expres menu |
---|---|
Вага
|
500 г |
Кількість порцій
|
2 |
Процес виготовлення
|
Стерилізований |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 8594043796133 |
169 грн
169 грн
249 грн
(24.1 %)
189 грн
150 грн
(0.67 %)
149 грн
149 грн
249 грн
(16.06 %)
209 грн
150 грн
(0.67 %)
149 грн
139 грн
549 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
49 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
750 грн
209 грн
(4.78 %)
199 грн
539 грн
(6.08 %)
506 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!