ForCamping s.r.o.

Користувацький розділ

Увійти

Кошик

Ваш кошик порожній. Потрібна допомога з вибором? Загляньте в наш розділ поради або напишіть нам.

Безкоштовна доставка

3 199 грн

Чи знали ви, що замовлення на суму понад 3 199 грн доставляються безкоштовно?

Jerky Steak Bar Original 20g

М’ясо сушене

Товар вже не продається

На жаль, товар Steak Bar Original 20g наразі розпродано. Ознайомтеся з добіркою схожих товарів, які є в наявності.
  • Безкоштовна доставка При замовленні від 3199 грн.
  • ua_original.png100% оригінал Від виробників та офіційних дистриб’юторів
  • Доступні ціни Суперпропозиції та знижки

Фотографія

  • -31 %
Інформація про товар

Приготування яловичого стейка - це алхімія. Так само і з сушеним батончиком "Стейк-Бар" Original 20г. Кожен шматочок пісного стейка ретельно висушується шеф-кухарем, щоб зберегти його природний смак, соковитість і пружність. Зрештою, він споживатиме його з буковим димом. Так створюється білкова закуска з типовим смаком в'яленого м'яса " Indiana Jerky", яка дарує добрячу порцію енергії. 100 г Стейк-батончика виготовляється шляхом сушіння 209 г сирого м'яса.

Основні переваги в' Indiana Jerky 20 г:

  • низький вміст жирів (1 г в 20 г продукту) і пов'язаний з цим низький вміст холестерину
  • високий вміст білка
  • дієтична добавка
  • для безпосереднього споживання
  • чудовий смак
  • завжди під рукою
  • виготовлені з сировини найвищої якості

Склад: яловичина 77%, зволожувач: гліцерин, колаген, морська сіль, суміш спецій, натуральний ароматизатор.

На 100 г продукту пішло 209 г м'ясної сировини.

Як сушити в'ялене м'ясо?

  1. Якісні шматки м'яса зачищають від жиру та сухожиль і нарізають тонкими скибочками.
  2. М'ясо маринується в "маслянці" за секретним рецептом.
  3. Потім його вручну кладуть на решітки.
  4. Шматочки м'яса сушать при різних температурах протягом декількох годин і нарешті коптять природним чином за допомогою диму.
  5. Потім відбувається машинна нарізка, зважування на вібраційних вагах, поділ на пакети з поглиначем кисню і, нарешті, пакування в захисній атмосфері. Наприкінці в'ялене м'ясо проходить вихідний контроль, а пакети збираються у вітрини та коробки. Весь процес відбувається під постійним ветеринарним наглядом.

Як сушити в'ялене м'ясо?

Стейк-бар з в'яленої яловичини 100g 25g * БЖУ 25г*****
Енергетична цінність в кДж 1409 352 4%
Енергетична цінність в ккал 336 84 4%
Жири в г 2,5 0,6 1%
з яких насиченість g 0,8 0,2 1%
Вуглеводи в г 25,5 6,4 2%
з них цукру в г <0,5 <0,5 0%
Білок в г 52,1 13 26%
Сіль в г 3,4 0,9 14%

* 1 порція; ** референтне споживання середньостатистичної дорослої людини

Параметри
Бренд
Jerky
Вага
20 г
Вид м'яса
Яловичина
Гарантійний термін
2 роки
Штрих-код
8594055301271
Про бренд

Indiana beef Jerky це сушене м’ясо, яке виготовляється згідно зі старими індіанськими рецептами, адаптованих до європейської кухні з використанням найсучасніших технологій.  Indiana beef Jerky становлять собою багатий білками перекус з низьким обсягом холестерину та дуже низьким відсотком жиру.  Indiana beef Jerky містять альтернативу звичайній кам’яній солі, так звану К-сіль, завдяки якій в організмі людини не накопичується надлишковий натрій. 

Більше про виробника