Перейти до категорій товарів Перейти до кошика Перейти до навігації

Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.

Jerky Steak Bar Original 20g

М’ясо сушене

Смачне м'ясо Стейк Бар Оригінал 20г від Indiana Jerky порадує кожного гурмана.

Товар вже не продається
  • 100% оригінальна продукція.
  • Проконсультуємо онлайн та по телефону.

Інформація про товар

Indiana beef Jerky це сушене м’ясо, яке виготовляється згідно зі старими індіанськими рецептами, адаптованих до європейської кухні з використанням найсучасніших технологій.  Indiana beef Jerky становлять собою багатий білками перекус з низьким обсягом холестерину та дуже низьким відсотком жиру.  Indiana beef Jerky містять альтернативу звичайній кам’яній солі, так звану К-сіль, завдяки якій в організмі людини не накопичується надлишковий натрій. 

Більше про бренд

Приготування яловичого стейка - це алхімія. Так само і з сушеним батончиком "Стейк-Бар" Original 20г. Кожен шматочок пісного стейка ретельно висушується шеф-кухарем, щоб зберегти його природний смак, соковитість і пружність. Зрештою, він споживатиме його з буковим димом. Так створюється білкова закуска з типовим смаком в'яленого м'яса " Indiana Jerky", яка дарує добрячу порцію енергії. 100 г Стейк-батончика виготовляється шляхом сушіння 209 г сирого м'яса.

Основні переваги в' Indiana Jerky 20 г:

  • низький вміст жирів (1 г в 20 г продукту) і пов'язаний з цим низький вміст холестерину
  • високий вміст білка
  • дієтична добавка
  • для безпосереднього споживання
  • чудовий смак
  • завжди під рукою
  • виготовлені з сировини найвищої якості

Склад: яловичина 77%, зволожувач: гліцерин, колаген, морська сіль, суміш спецій, натуральний ароматизатор.

На 100 г продукту пішло 209 г м'ясної сировини.

Як сушити в'ялене м'ясо?

  1. Якісні шматки м'яса зачищають від жиру та сухожиль і нарізають тонкими скибочками.
  2. М'ясо маринується в "маслянці" за секретним рецептом.
  3. Потім його вручну кладуть на решітки.
  4. Шматочки м'яса сушать при різних температурах протягом декількох годин і нарешті коптять природним чином за допомогою диму.
  5. Потім відбувається машинна нарізка, зважування на вібраційних вагах, поділ на пакети з поглиначем кисню і, нарешті, пакування в захисній атмосфері. Наприкінці в'ялене м'ясо проходить вихідний контроль, а пакети збираються у вітрини та коробки. Весь процес відбувається під постійним ветеринарним наглядом.

Як сушити в'ялене м'ясо?

Стейк-бар з в'яленої яловичини 100g 25g * БЖУ 25г*****
Енергетична цінність в кДж 1409 352 4%
Енергетична цінність в ккал 336 84 4%
Жири в г 2,5 0,6 1%
з яких насиченість g 0,8 0,2 1%
Вуглеводи в г 25,5 6,4 2%
з них цукру в г <0,5 <0,5 0%
Білок в г 52,1 13 26%
Сіль в г 3,4 0,9 14%

* 1 порція; ** референтне споживання середньостатистичної дорослої людини

Параметри

Бренд Jerky
Вага
20 г
Вид м'яса
Яловичина
Гарантійний термін 2 роки
Штрих-код: 8594055301271