Jerky Steak Bar Original 20g
М’ясо сушене
Інформація про товар
Приготування яловичого стейка - це алхімія. Так само і з сушеним батончиком "Стейк-Бар" Original 20г. Кожен шматочок пісного стейка ретельно висушується шеф-кухарем, щоб зберегти його природний смак, соковитість і пружність. Зрештою, він споживатиме його з буковим димом. Так створюється білкова закуска з типовим смаком в'яленого м'яса " Indiana Jerky", яка дарує добрячу порцію енергії. 100 г Стейк-батончика виготовляється шляхом сушіння 209 г сирого м'яса.
Основні переваги в' Indiana Jerky 20 г:
- низький вміст жирів (1 г в 20 г продукту) і пов'язаний з цим низький вміст холестерину
- високий вміст білка
- дієтична добавка
- для безпосереднього споживання
- чудовий смак
- завжди під рукою
- виготовлені з сировини найвищої якості
Склад: яловичина 77%, зволожувач: гліцерин, колаген, морська сіль, суміш спецій, натуральний ароматизатор.
На 100 г продукту пішло 209 г м'ясної сировини.
Як сушити в'ялене м'ясо?
- Якісні шматки м'яса зачищають від жиру та сухожиль і нарізають тонкими скибочками.
- М'ясо маринується в "маслянці" за секретним рецептом.
- Потім його вручну кладуть на решітки.
- Шматочки м'яса сушать при різних температурах протягом декількох годин і нарешті коптять природним чином за допомогою диму.
- Потім відбувається машинна нарізка, зважування на вібраційних вагах, поділ на пакети з поглиначем кисню і, нарешті, пакування в захисній атмосфері. Наприкінці в'ялене м'ясо проходить вихідний контроль, а пакети збираються у вітрини та коробки. Весь процес відбувається під постійним ветеринарним наглядом.
Як сушити в'ялене м'ясо?
Стейк-бар з в'яленої яловичини | 100g | 25g * | БЖУ 25г***** |
Енергетична цінність в кДж | 1409 | 352 | 4% |
Енергетична цінність в ккал | 336 | 84 | 4% |
Жири в г | 2,5 | 0,6 | 1% |
з яких насиченість g | 0,8 | 0,2 | 1% |
Вуглеводи в г | 25,5 | 6,4 | 2% |
з них цукру в г | <0,5 | <0,5 | 0% |
Білок в г | 52,1 | 13 | 26% |
Сіль в г | 3,4 | 0,9 | 14% |
* 1 порція; ** референтне споживання середньостатистичної дорослої людини
Параметри
- Бренд
- Jerky
- Вага
- 20 г
- Вид м'яса
- Яловичина
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Штрих-код
- 8594055301271
Про бренд
Indiana beef Jerky це сушене м’ясо, яке виготовляється згідно зі старими індіанськими рецептами, адаптованих до європейської кухні з використанням найсучасніших технологій. Indiana beef Jerky становлять собою багатий білками перекус з низьким обсягом холестерину та дуже низьким відсотком жиру. Indiana beef Jerky містять альтернативу звичайній кам’яній солі, так звану К-сіль, завдяки якій в організмі людини не накопичується надлишковий натрій.