Перейти до категорій товарів Перейти до кошика Перейти до навігації

Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.

Jerky Biltong Original 25g

М’ясо сушене

Смачна в'ялена яловичина від Indiana Jerky порадує кожного гурмана.

Товар вже не продається
  • 100% оригінальна продукція.
  • Проконсультуємо онлайн та по телефону.
  • КОД SOFT15 = -15% на весь одяг!

Інформація про товар

Indiana beef Jerky це сушене м’ясо, яке виготовляється згідно зі старими індіанськими рецептами, адаптованих до європейської кухні з використанням найсучасніших технологій.  Indiana beef Jerky становлять собою багатий білками перекус з низьким обсягом холестерину та дуже низьким відсотком жиру.  Indiana beef Jerky містять альтернативу звичайній кам’яній солі, так звану К-сіль, завдяки якій в організмі людини не накопичується надлишковий натрій. 

Більше про бренд

Indiana Jerky це в'ялена яловичина, замаринована в спеціях, потім висушена і нарізана тонкими скибочками. Насичена білками закуска за рецептами з Південної Африки. Він не загубиться в дорозі, вдома чи в офісі. 100 г Індіана Білтонг виготовлено з 220 г яловичини.

Оригінальна рецептура з безпомилково впізнаваним європейським пікантним м'ясним смаком.

Основні переваги в' Indiana Jerky 25 г:

  • низький вміст жирів (1 г в 25 г продукту) і пов'язаний з цим низький рівень холестерину
  • високий вміст білка
  • дієтична добавка
  • для безпосереднього споживання
  • чудовий смак
  • завжди під рукою
  • виготовлені з сировини найвищої якості

Склад: яловичина, яблучний оцет, зволожувач: гліцерин, морська сіль, чорний перець, мелена цибуля, суміш спецій.

Кожна упаковка містить поглинач кисню, який зберігає смак і аромат без будь-яких негативних забруднень протягом усього терміну придатності продукту.

100 г яловичини Білтонг виготовляється з 220 г яловичини.

Як сушити в'ялене м'ясо?

  1. Якісні шматки м'яса зачищають від жиру та сухожиль і нарізають тонкими скибочками.
  2. М'ясо маринується в "маслянці" за секретним рецептом.
  3. Потім його вручну кладуть на решітки.
  4. Шматочки м'яса сушать при різних температурах протягом декількох годин і нарешті коптять природним чином за допомогою диму.
  5. Потім відбувається машинна нарізка, зважування на вібраційних вагах, поділ на пакети з поглиначем кисню і, нарешті, пакування в захисній атмосфері. Наприкінці в'ялене м'ясо проходить вихідний контроль, а пакети збираються у вітрини та коробки. Весь процес відбувається під постійним ветеринарним наглядом.

Таблиця харчової цінності:

В'ялене м'ясо Білтонг 100g 25g * БЖУ 25г*****
Енергетична цінність в кДж 1192 298 4%
Енергетична цінність в ккал 282 71 4%
Жири в г 4,8 1,2 2%
з яких насиченість g 2,4 0,6 3%
Вуглеводи в г 8,9 2,2 1%
з них цукру в г 0,9 0,2 0%
Білок в г 51 13 26%
Сіль в г 2,8 0,7 12%

* 1 порція; ** референтне споживання середньостатистичної дорослої людини

Параметри

Бренд Jerky
Вага
25 г
Вид м'яса
Яловичина
Гарантійний термін 2 роки
Штрих-код: 8594055301301