Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🖤 Шаленство BLACK FRIDAY! Найкраще для подорожей на природу. ➡️
🌡️ ТЕРМОБІЛИЗНА: найширший вибір, найвигідніші ціни 👕
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Яловича вирізка з молодого чеського бичка, замаринована і повільно обсмажена протягом 24 годин. Без глютену та ефірів.
Готова стерилізована їжа Expres menu з Чехії ідеально підійде, наприклад, під час подорожей, у відпустці на море чи гори, на яхту чи човен, для дачників, родин з дітьми, людей похилого віку чи просто як швидка їжа вдома (наприклад, якщо до вас завітають неочікувані гості і ви хочете їх приємно здивувати гарячої вечерею).
Не обтяжуй жінку, замов Expres menu :o).
Яловича вирізка з молодого чеського бичка, замаринована і повільно обсмажена протягом 24 годин. На приготування 150 г пішло 230 г м'яса. Без глютену.
яловича задня лопатка (99 %), кам'яна сіль, гірчиця (питна вода, гірчичне насіння, спиртовий оцет, цукор, сіль, куркума, екстракт спецій), кольоровий перець
Енергетична цінність кДж: | 1243 |
---|---|
Енергетична цінність ккал: | 297 |
Жири: | 14,0 g |
Насичені жирні кислоти: | 6,0 g |
Вуглеводи: | 0 g |
з яких цукор: | 0 g |
Білок: | 43,0 g |
Волокно: | 0 g |
Сіль: | 0,95 g |
Бренд | Expres menu |
---|---|
Вага
|
150 г |
Кількість порцій
|
1 |
Вид м'яса
|
Яловичина |
Процес виготовлення
|
Стерилізований |
Вегетаріанське
|
Ні |
Без глютену
|
Так |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 8594043793668 |
459 грн
(10.89 %)
409 грн
389 грн
(10.28 %)
349 грн
299 грн
289 грн
289 грн
309 грн
(9.71 %)
279 грн
249 грн
249 грн
259 грн
563 грн
(11.37 %)
499 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
від 49 грн
1 745 грн
301 грн
(30.46 %)
209 грн
549 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!