Дощечка Kaarna S від виробника Kupilka підходить для використання як на природі, так і вдома. Вона виготовлена з термопластичного матеріалу, який підходить для гарячих напоїв або їжі.
Інформація про товар
Слово Kupilka походить від фінського слова “kuppi”, що означає “кружка”. Історія починається від терміну, який фіни використовували десятки років тому для позначення “кружечки” та гарячого напою в ній, коли люди хотіли погріти руки об неї під час тамтешньої суворої зими.
Kupilka пропонує різноманітний посуд. Найтрадиційнішим його представником є так звана Кукса (Kuksa), що становить собою дерев’яну чашечку для теплих та холодних напоїв, яку традиційно використовували корінні жителі Лапландії.
Kupilka S є класичною сервірувальною тарілкою від виробника Kupilka, що має свою традицію в Лапландії. Дощечка легка й міцна, її можна використовувати, наприклад, для походів, кемпінгу або відпочинку на природі. Її можна легко помити теплою водою. Продукція Kupilka не потребує обслуговування. Їх можна мити в посудомийній машині. Рекомендована температура напоїв і страв, які подаються в посуді Kupilka, становить від -30 °C до 100 °C.
Композитна деревина:
Вироби Kupilka виготовлені з біоматеріалу. Термопластичний композит містить 50% деревини сосни і 50% пластику. У порівнянні з пластиком цей матеріал має більш високу термостійкість і більш тривалий термін служби, завдяки щільній композитній структурі. На відміну від пластику, на нього можна нанести гравіювання. Якщо порівняти цей матеріал з деревом, ви відразу помітите великі переваги. Не потребує догляду, не вбирає запахи та не чутливий до вологи. Вироби Kupilka підлягають переробці. Після закінчення терміну служби виробу його можна повторно переробити, відшліфувати та зробити частиною нового виробу. Вся упаковка та бірки Kupilka виготовлені з переробленого картону.
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!