Правила дбайливого ставлення до природи
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
🖤 Шаленство BLACK FRIDAY! Найкраще для подорожей на природу. ➡️
🌡️ ТЕРМОБІЛИЗНА: найширший вибір, найвигідніші ціни 👕
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Вишукана м'ясна сковорідка для туристів - смачна основна страва для справжніх поціновувачів. Відновити сили після важкого походу і при цьому насолодитися смачною їжею!
Trek'n Eat - це німецька компанія, яка представляє цілу серію копітких кроків для приготування кожного окремого вмісту пакета TREK'N EAT, починаючи зі складного дизайну страви, щоб вона відповідала не тільки енергетичному та поживному складу, але також смак і консистенція.
М'ясна сковорідка для гурманів з глибинки дуже близька за смаком до дикої яловичини. Пшенична локшина, соус з олениною, яловичина, гриби - чого ще може бажати мандрівник? Їжу можна готувати в транспортному контейнері. Продукти зневоднюються шляхом сублімаційного сушіння (або заморожування). Цей процес видаляє воду з продуктів, не порушуючи їхньої форми, і зберігає корисні вітаміни та мінерали. Таким чином, їжа стає набагато легшою, але зберігає свою початкову поживну цінність і смак.
Приготування дуже просте, і ви не забрудните жодного посуду (окрім ложки). Бренд Trek'n Eat має найсучаснішу технологію пакування в галузі, яка робить упаковку не лише надзвичайно міцною та непроникною для кисню (який прискорює псування продуктів), але й неймовірно зручною у використанні - з лазерною перфорацією, пласким дном, герметичністю та закругленими кутами для зручності перевезення багажу. Упаковка придатна для вторинної переробки разом з поліетиленом. Бренд Trek'n Eat відмовився від використання пальмової олії та сої, вирощування яких створює надмірне навантаження на навколишнє середовище.
Поживна цінність | на порцію 100 г (288 г регідратованих) |
в одній упаковці 170 г (490 г регідратованих) |
Калорії | 318 ккал | 541 ккал |
Жири | 4,6 g | 7,8 g |
з яких насичені | 1,6 g | 2,7 g |
Вуглеводи | 53,8 g | 91,5 g |
з яких цукру | 6 g | 10,2 g |
Волокно | 1,8 g | 3 g |
Білок | 12,8 g | 21,8g |
Сіль | 0,3 g | 0,5 g |
локшина 50% (манка з твердих сортів пшениці, яйце, сіль), соус з оленини (містить сою, молоко, пшеницю), яловичина 7%, морква, перець, помідори, гриби, цибуля, соняшникова олія (містить молоко, Е551), чорниця, ялиновий гриб. Вага нетто сушеного м'яса: 11 г (еквівалентно приблизно 55 г свіжого м'яса).
яйця, глютен, молоко, соя.
Бренд | Trek’n Eat |
---|---|
Вага
|
170 г |
Кількість порцій
|
1 |
Вид м'яса
|
Яловичина |
Термін придатності
|
5 років |
Процес виготовлення
|
Дегідратований |
Вегетаріанське
|
Ні |
Без глютену
|
Ні |
Гарантійний термін | 2 роки |
Штрих-код: | 4015753202133 |
489 грн
(10.22 %)
439 грн
489 грн
(10.22 %)
439 грн
489 грн
(10.22 %)
439 грн
489 грн
(10.22 %)
439 грн
489 грн
(10.22 %)
439 грн
449 грн
439 грн
(9.11 %)
399 грн
399 грн
49 грн
739 грн
(9.47 %)
669 грн
209 грн
(4.78 %)
199 грн
259 грн
389 грн
(5.2 %)
369 грн
49 грн
(40.82 %)
від 29 грн
279 грн
(6.28 %)
261 грн
698 грн
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!