Travellunch Макарони у вершковому соусі 250 г
Дегідрована їжа
Професійна зневоднена вегетаріанська страва Travellunch Pasta з вершковим соусом і травами містить всі важливі речовини для організму людини навіть під час екстремальних фізичних навантажень, а також має чудовий смак.
Інформація про товар
Якщо ви не хочете нести в похід важкі консерви і при цьому насолоджуватися смачною їжею в дорозі, то їжа для вас Travellunch правильний вибір. Готується швидко і дуже просто. Залийте продукти окропом, перемішайте, закрийте пакет і дайте настоятися 10-15 хвилин. Енергетична цінність цих страв становить до 1900 кДж = 440 ккал.
Одинарна порція разом з упаковкою важить 145 г, а подвійна - 280 г. Вага одинарної порції без упаковки - 125 г, подвійної - 250 г.
Основні переваги харчування Travellunch:
- низька вага
- велика економія місця в рюкзаку
- відмінний смак
- якісна сировина
- не містить консервантів
- не потрібно зберігати в холодильнику
- готується в контейнері, не потребує додаткового посуду
- короткий час підготовки
Інгредієнти
макаронні вироби (манка, яєчний білок, сіль), рослинний жир, картопляний крохмаль, молочна сироватка, сироватка, сухі вершки, сухе вершкове масло, сіль, суміш спецій, зелень
Середня поживна цінність на 100 г сухого продукту:
Поживна цінність | 100 g |
Енергетична цінність | 1728 кДж/411 ккал |
Білок | 10 g |
вуглеводи | 56,4 g |
Жири | 16,2 g |
Презентація їжі для Travellunch:
Параметри
- Бренд
- Travellunch
- Вага
- 250 г
- Кількість порцій
- 2
- Вид м'яса
- Без м'яса
- Термін придатності
- 4 роки
- Процес виготовлення
- Дегідратований
- Тип кухні
- Італійська
- Вегетаріанське
- Так
- Без глютену
- Ні
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Код товару
- 76013402
- Штрих-код
- 4008097502519
Про бренд
Продукцію Travellunch® виробляє німецька компанія Simpert Reiter GmbH, заснована в 1928 році. У сучасному харчовому виробництві виготовляє біо-органічні готові страви, які неодноразово отримували нагороди за свою якість. За кожним пакетом Travellunch® є багаторічний досвід виготовлення мільйонів готових страв. Завдяки використанню спеціальної технології у виробництві, ці страви не втрачають ні смаку, ні поживної цінності, і є повноцінною їжею, яка повністю задовольнить вас у ваших подорожах та забезпечить необхідною енергією.
Принципи, якими керуються під час виробництва:
- бактеріологічний контроль вхідної сировини та готової продукції
- використання лише високоякісної сировини та пакувальних матеріалів
- добровільна перевірка державним хіміком
- реєстрація та дозвіл ЄС на м'ясопереробне виробництво, пов'язані із суворими гігієнічними вимогами
- надзвичайно легка упаковка (порожній пакет важить приблизно 10 г). Упаковку можна легко утилізувати.
- виробництво замороженої/дегідратованої їжі без консервантів
- виробництво заморожених/дегідратованих страв, які забезпечить організм усім необхідним навіть при високих навантаженнях