Summit to Eat Курка Фахіта з рисом 128 г
Дегідрована їжа
Інформація про товар
Цей дорожній посуд бренду Summit to Eat дуже практичний, завдяки своїй вазі та розмірам. Не використовуються штучні консерванти, що гарантує чудовий натуральний аромат. Він також має тривалий термін зберігання - до 7 років. Завдяки технології сублімаційного сушіння продукти зберігаються, з них видаляється переважна більшість води, але смак залишається свіжим.
Переваги Summit to Eat курку Тікка з рисом:
- практичні, смачні
- швидка підготовка
- термін придатності 7 років
- без консервантів
Приготування:
1. Відірвіть край пакета.
2. Вийміть мішок з поглиначем кисню (незаймистий мішок, що містить вологопоглинаючий оксид заліза).
3. Налийте в пакет гарячу воду (275 мл) і перемішайте.
4. Закрийте пакет і залиште вміст для регідратації.
5. Через 8 хвилин перемішати, приправити, якщо потрібно.
Таблиця поживної цінності:
Поживна цінність |
|
на 100 г |
на порцію (128 г) |
Енергія |
|
472 ккал |
604 ккал |
Білок |
21,8 g | 28 g | |
Вуглеводи |
|
51,2 g |
65,5 g |
З них цукру |
|
6,7 g |
8,5 g |
Жири |
|
21,5 g |
27,5 g |
Інгредієнти:
- рис довгозернистий (26%)
- варена курка (11%)
- помідори
- цибуля
- гострий перець
- олія солодкої кукурудзи
- Паста для фахіти (3%) (цибульний порошок, соняшникова олія, лимонний сік, цукор, часник, паприка, сіль, кмин, перець чилі)
- червона квасоля
- кукурудзяне борошно
- сіль
Параметри
- Бренд
- Summit to Eat
- Продуктова лінія
- Fajita
- Вага
- 128 г
- Кількість порцій
- 1
- Вид м'яса
- Риба та птиця
- Термін придатності
- 7 років
- Процес виготовлення
- Дегідратований
- Вегетаріанське
- Ні
- Без глютену
- Ні
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Код товару
- 76016010
- Штрих-код
- 5060138531260
Про бренд
Summit to Eat - це новий бренд, створений ребрендингом всесвітньо відомого бренду Mountain House в Європі. Понад 40 років він є найпопулярнішим виробником сублімованої їжі серед мандрівників, туристів та інших любителів відпочинку на природі. Виробничі процеси та технології не змінилися, навпаки, меню розширилося і смак став більш вираженим (не глутамати!).