Перейти до категорій товарів Перейти до кошика Перейти до навігації

Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.

Mountain house

Mountain House використовує для приготування страв метод вакуумного виморожування, також відомий як ліофілізація. Мета методу - вивести зі страви якомога більше вологи за допомогою процесу виморожування і водночас зберегти смак, аромат, структуру, вміст поживних речовин та достатню харчову цінність. Цим метод відрізняється від простої дегідратації (сушіння). Крім того, Маунтін Хаус керується принципом, що страви спочатку повністю готуються і лише потім проходять процес ліофілізації. Цей спосіб більш трудомісткий, але зазвичай дає більш смачний результат, ніж просто змішування окремих виморожених інгредієнтів. Ліофілізовані продукти мають термін зберігання до 30 років, вони легкі та компактні. Порції зазвичай важать від 110 до 190 грамів.

 

 

 

У розділі немає жодного товару.