Успішний проект екологічного одноразового грилю, виготовленого лише з природних матеріалів, народився під час перебування в Альпах в 2009 році. CasusGrill є новою версією та екологічною трансформацією класичного грилю, виготовленого з тривких неметалічних матеріалів. Цей одноразовий гриль ефективніший, практично без відходів та безпечніший, а також на ньому можна приготувати справді смачну страву.
CasusGrill може розкладатися у ґрунті завдяки роботі мікроорганізмів. В комплект входять брикети з деревного вугілля, легкі ізоляційні лавові камені, основу з тонкого картону та бамбукову решітку. Після легкого та швидкого розпалювання гриль буде готовий для використання вже за 5 хвилин, а жар буде триматись близько 60 хвилин.
На ньому можна досягти високої, рівномірно розподіленої температури, яка забезпечить правильне пропікання усіх шматочків і вони будуть ніжними та хрумкими.
У цього винаходу є три міжнародні патенти. В 2017 році він отримав винагороду в Данії за дизайн в категорії “Виріб для приготування здорової, смачної та простої страви”. В порівнянні з іншими широкодоступними одноразовим грилями CasusGrill потребує на 50% менше брикет з деревного вугілля, що призводить до зменшення викиду CO2 на 50%. Гриль розкладається у звичайному смітнику завдяки роботі мікроорганізмів, а якщо вони його не розкладуть, він сам розсиплеться і протягом приблизно 200 років, -- на розділ від конвекційних одноразових грилів після себе не залишить жодних слідів алюмінію.
Після використання ви можете просто гриль спалити. В природі після нього не залишиться нічого окрім спеціальних лавових каменів. Вони використовуються в розсадниках для покращення якості ґрунту. Таким чином вони повертаються до природи без завдання якої-небудь шкоди навколишньому середовищу.
Основні пункти:
- Готовий для грилювання за 5 хвилин. Грилювати можна протягом приблизно 60 хвилин.
- Не містить залізо та алюміній, розкладається протягом приблизно 200 років без шкоди навколишньому середовищу.
- Економічний на екологічний.
- Усі його складові матеріали мають природнє походження-- деревне вугілля, лавові камені, бамбук та тонкий картон.
- Усі матеріали, окрім лавових каменів, розкладаються за допомогою мікроорганізмів.
- Дає рівномірний жар, який ідеальний для запікання.
- Знижує викид CO2, бо використовує лише брикети з деревного вугілля.
- Власник міжнародного патенту технології грилювання.
Не зволікайте та випробуйте цю новинку!