Перейти до категорій товарів Перейти до кошика Перейти до навігації

Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.

Jerky

Jerky / ˈdʒɝki / — це в'ялене м’ясо. З загальнодоступних джерел точно не зрозуміло, яка цивілізація першою почала використовувати цей спосіб приготування чи розширила його найбільше, але певно, що як американські індіанці, так і європейські мореплавці широко використовували його переваги у своїх далеких подорожах. У той час м’ясо сушили на сонці або на вогні. Звідси нинішня назва змінена від іспанського слова «ch´arqui».

Jerky – це найчастіше яловичина (або місцеві буйволи) або птиця (особливо індичка) або свинина. Перед приготуванням м’ясо нарізають тонкими скибочками, зазвичай маринують, приправляють або солять, а потім сушать при температурі від 50 до 70 °C. В’ялене м’ясо можна зберігати при кімнатній температурі і є добре засвоюваним джерелом енергії та білка, яке підходить для любителів активного відпочинку та професійних спортсменів під час інтенсивних тренувань. Jerky також підходить як дієтична добавка під час дієт на схуднення. Оскільки він не жирний, його можна без турбот їсти протягом дня.



Водяний стовпчик

Термінологічний словничок

Що таке водяний стовпчик і чому цей показник такий важливий для нас?

Порожнисте волокно

Термінологічний словничок

Мікрофібра

Термінологічний словничок