Яка сталь для ножів найкраща?
Поради від експертів
Питання, на яке немає простої відповіді. Вибір найкращої сталі для вашого ножа означає пошук компромісу між дещо суперечливими властивостями. Отже, на що треба звернути увагу?
Якісний ніж від швейцарського бренду Victorinox для любителів сиру та ковбаси з гострим і хвилястим лезом і сервірувальною виделкою на кінці ножа.
Цю швейцарську компанію заснував Karl Elsener, який в 1884 році в містечку Ibach відкрив майстерню кованих виробів. На початку своєї діяльності він займався вдосконаленням армійських ножів, які на той час були важкі та об'ємні. Elsner зробив ніж легшим та додав до нього відкривачку для консервів, викрутку, а з часом ще додав маленьке лезо, штопор та штихель. Цю нову модель кишенькового ножа він назвав “офіцерським ножом” та 12 червня 1897 року її запатентував.
Назва Victorinox походить від сполучення двох слів, імені Victoria (ім'я матері Ельснера) та слова Inox--позначення нержавіючої сталі. На сьогодні Victorinox є найбільшим виробником ножів в Європі, його вироби експортуються до більшості країн світу та являються синонімом якості та функціональності.
Цей ніж для сиру та ковбас від швейцарського виробника якісних ножів Victorinox стане чудовим помічником при нарізці та подачі твердих продуктів, таких як сир або ковбаси. Сервірувальна виделка на кінці леза дозволяє легко подавати, а ергономічна ручка ножа справляє загальне хороше враження під час роботи. Лезо хвилясте і гостре.
Бренд | Victorinox |
---|---|
Вага
|
28 г |
Довжина леза
|
11 см |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки
|
Пластик |
колір
|
чорний / червоний |
Гарантійний термін | 2 роки |
Код товару | 76011211 |
Штрих-код: |