Mountain house Пудинг з яблуками 77 гр
Дегідрована їжа
Фотографія


Немає в наявності
Альтернативні варіанти
Інформація про товар
Прикрасьте свій день смачним десертом, коли і де вам заманеться. Сублімовані продукти Mountain House на 98% не містять води. Це значно зменшує вагу, полегшуючи маніпуляції та знижуючи транспортні витрати.
Переваги пудингу Mountain House з яблуками:
- невелика вага сублімованих продуктів є перевагою, наприклад, під час подорожей з багажем
- сублімовані продукти зберігають свій смак, вітаміни та поживну цінність
- мінімум відходів та споживання води (не потрібно мити посуд), достатньо одного контейнера, або можна споживати прямо з пакета
- без консервантів
- вага перед приготуванням: 77 г
- вага після приготування: 275 г
- розмір: 1 порція
Термін служби: 5 років
Склад: заморожений заварний крем (знежирене молоко, пахта, цукор, модифікований крохмаль, рослинна олія, сироватка, ароматизатор, барвник (бета-каротин)), заморожені яблука (10%)
Алергени: молоко
Таблиця поживної цінності:
| Поживна цінність | на 1 порцію |
| Енергія | 395 Ккал |
| Білок | 8,1 g |
| Жири | 21,9 g |
| з них жирних кислот | 14,7 g |
| вуглеводи | 38,4 g |
| з яких цукру | 30,2 g |
| Натрій | 0,1 g |
| Волокно | 6,6 g |
Приготування їжі:
- Відірвіть край пакета.
- Вийміть мішок з поглиначем кисню (незаймистий мішок, що містить вологопоглинаючий оксид заліза).
- Налийте в пакет гарячу воду і перемішайте.
- Закрийте пакет і залиште вміст для регідратації. Процес займає менше 10 хвилин.
Про Гірський дім (англ.):
Параметри
- Бренд
- Mountain house
- Вага
- 77 г
- Кількість порцій
- 1
- Вид м'яса
- Телятина
- Процес виготовлення
- Дегідратований
- Вегетаріанське
- Так
- Без глютену
- Так
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Код товару
- 76011073
- Штрих-код
- 5060138537248
- Ціна за одиницю
- 2 974,03 грн/1000 г
Про бренд
Mountain House використовує для приготування страв метод вакуумного виморожування, також відомий як ліофілізація. Мета методу - вивести зі страви якомога більше вологи за допомогою процесу виморожування і водночас зберегти смак, аромат, структуру, вміст поживних речовин та достатню харчову цінність. Цим метод відрізняється від простої дегідратації (сушіння). Крім того, Маунтін Хаус керується принципом, що страви спочатку повністю готуються і лише потім проходять процес ліофілізації. Цей спосіб більш трудомісткий, але зазвичай дає більш смачний результат, ніж просто змішування окремих виморожених інгредієнтів. Ліофілізовані продукти мають термін зберігання до 30 років, вони легкі та компактні. Порції зазвичай важать від 110 до 190 грамів.














