Термос для їжі Esbit Sculptor об'ємом 750 мл створений для того, щоб бути максимально зручним у використанні.
Інформація про товар
Історія компанії почалася в 1936 році, коли Еріхем Шуммем винайшов сухий спирт. Вскорі почалося виробництво й інших товарів, наприклад, легендарної “кишенькової плити”, яка була виготовлена в кількості понад 10 мільйонів одиниць та виготовляється й зараз.
На сьогодні Esbit Gmbh пропонує необхідні речі для перебування за межами міста. До початкового виробництва спиртових кишенькових плит додалися термоси для рідин та їжі, плити на рідкому спирті, набори посуду, титанові прибори тощо. Вироби від Esbit довели, що навіть в екстремальних погодних умовах будуть надійним джерелом енергії, для них треба зовсім мало місця, тому сухий спирт від Esbit був багаторазово признаний найкращим тугим паливом у світі.
Ззовні термосаEsbit Скульптор від компанії покритий спеціальною зеленою, матовою, нековзною фарбою, що запобігає випадковому падінню при триманні в рукавичках. Термос зроблений так, щоб бути максимально зручним у використанні. Внутрішній шар термоса покритий спеціальним тонким шаром, який покращує ізоляційні властивості, одночасно діючи антибактеріально.
Для максимального використання термоса, ми рекомендуємо перед використанням вилити його:
якщо ви хочете покласти в термос гарячу їжу, перед використанням підігрійте його теплою водою близько 4 хвилин, потім вилийте воду і покладіть їжу
те ж саме зробіть для холодних напоїв або їжі (залийте холодною водою / 4 хв.)
великою перевагою термоса є запобіжний клапан
при стисканні тиск всередині термоса вирівнюється, що виключає ризик ошпарювання гарячою парою під час відкривання або випадкового "вибуху" під час транспортування
кришка також служить мискою для їжі
Температура води:
температура наповнення води: ~98°C
температура навколишнього середовища: ~20°C ± 2°C
температура води через 6 годин: ~70°C
температура води через 12 годин: ~60°C
температура води через 12 годин: ~40°C
температури є приблизними, кожна їжа зберігає тепло трохи по-різному
Ви любите бувати в горах більше, ніж удома, але коли їх вкриває біла ковдра, вам здається, що сезон закінчився? Ви помиляєтесь, засніжені гори не тільки для лижників. Саме снігоступи повернуть вас у подорож.
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.