Хочете насолоджуватися найбільшим комфортом на ходу - гарячою їжею, але у вас немає часу розігрівати їжу на плиті (або у вас немає плити)? Для таких випадків є саморозігріваюча капсула, призначена для страв Adventure Menu.
Інформація про товар
Не лише в дорозі ми іноді змушені звернутись до простішого та зручнішого, хоча і менш якісного варіанту харчування. Для приготування страви може не бути часу, простору чи просто настрою. Але чому в таких, часто енергоємних, випадках ми повинні харчуватися менш якісною їжею?
Фірма Adventure Menu виникла в 2011 році. Продукти Adventure Menu є повноцінною їжею ручного приготування з Чеської республіки. Завдяки спеціальній запатентованій технології, яка признається у всьому світі, їжа приготована абсолютно без консервантів та хімічних інгредієнтів. Не дивлячись на це, гарантований строк придатності становить три роки.
Інноваційні саморозігрівачі для страв Adventure Menu. Порівняно з оригінальними, вони мають кілька переваг: вони потужніші, можуть розігрівати дві страви одночасно і з ними легше працювати. Самонагрівання працює за принципом екзотермічної реакції між оксидом кальцію та водою. Вся система саморозігріву складається з нагрівальних капсул(30 г для розігріву 400 г їжі, 60 г для розігріву 2 х 400 г їжі) і мішечка на блискавці, в якому відбувається весь процес розігріву.
Насолоджуйтесь максимальним комфортом у дорозі. Відтепер вам не доведеться всюди носити з собою плиту, бомбу та мити посуд. Скуштуйте " Самонагрівання " з Adventure Menu". Це легко, це швидко (12-20 хвилин), це революційно.
Самонагрівач, nebo також відомий як безполуменевий хімічний нагрівач, - це спеціальна сумка, яка розігріває їжу без використання кухонного nebo посуду і за 12 хвилин. Він працює за принципом екзотермічної реакції між оксидом кальцію та водою. Наша система самонагрівання складається з капсул, що самонагріваються, і сумки на блискавці, в якій відбувається весь процес нагрівання.
Тим часом ви можете поставити намет, розпалити багаття, зайнятися йогою... просто витратити свій час на більш важливі справи, ніж приготування їжі.
ПОРАДА: для продуктів, висушених у вакуумі або при використанні в умовах низьких температур, ми рекомендуємо використовувати 60 г капсул на 1 порцію.
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!