BioBiltong Biltong Chilli
М’ясо сушене
Інформація про товар
Білтонг - це м'яка технологія в'ялення м'яса, яка походить з Південної Африки, куди вона була завезена голландськими поселенцями на початку 17 століття. Цей оригінальний рецепт був ретельно вдосконалений у сімейній м'ясній майстерні BioBiltong, заснованій у 1994 році, щоб досягти бажаного смаку, ніжності та тривалої свіжості.
Бренд використовує лише органічні інгредієнти, включаючи органічну яловичину, вирощену на вільному вигулі без гормонів та антибіотиків, з місцевої органічної ферми "Турова ". Багатий на білок і з низьким вмістом жирів та цукру, цей делікатес є чудовим супутником для піших туристів, велосипедистів, альпіністів, бодібілдерів, мандрівників та любителів м'яса.
Підтвердженням високої якості є отримання золотої зірки у 2021 році від Great Taste - найбільшої та найпрестижнішої світової премії в галузі харчової промисловості.
Основні переваги сушеного м'яса BioBiltong:
- делікатний метод сушіння м'яса Biltong
- характеризується крихкістю та тривалою свіжістю
- Органічні інгредієнти
- Органічна яловичина від тварин з вільного вигулу
- делікатес, багатий на білок
- з низьким вмістом жирів і цукру
Інгредієнти:
Для виробництва 100 г BIOBILTONG було використано 270 г яловичої задньої частини PREMIUM BIO, отриманої від тварин, що утримуються на вільному вигулі.
Параметри
- Бренд
- BioBiltong
- Вид м'яса
- Яловичина
- Гарантійний термін
- 2 роки
Про бренд
BioBiltong – це сімейна компанія з давніми м’ясними традиціями, яка спеціалізується на виробництві в’яленого м’яса Biltong. Для виробництва вони використовують виключно органічну сировину, зокрема органічну яловичину з ферм вільного вигулу без гормонів та антибіотиків, яка надходить з місцевої органічної ферми Турова. Оригінальний рецепт протягом багатьох років ретельно вдосконалювався для досягнення бажаного смаку, крихкості та тривалої свіжості.