Timba Mushroom Jerky - Pepper with Sea salt
В'ялені гриби
Інформація про товар
Грибне в'ялене м'ясо - перець з морською сіллю - це грибне в'ялене м'ясо від Timba, яке свідчить про якість продукту. Ви насолодитеся спокійним смаком в'яленого м'яса зі злегка пряним відтінком.
Сушені гриби - це не тільки смачна закуска, але й органічне та екологічно чисте джерело їжі, повне поживних речовин. Він містить безліч важливих вітамінів, мінералів та антиоксидантів, але при цьому низькокалорійний.
Вони виготовляються вручну, з любов'ю та з найкращих місцевих інгредієнтів. Вони з великою турботою ставляться до кожної пачки в'яленого м'яса та склянки ромового торта - як у виборі інгредієнтів, їх обробці, так і в остаточному пакуванні.
Інгредієнти
Гливи (500 г грибів на 100 г в'яленого м'яса), органічна кокосова олія, соєвий соус кіккоман (вода, соєві боби, сіль, спиртовий оцет), легка місо паста (вода, соєві боби, рис, сіль), органічний кленовий сироп, бактерицид (мальтодекстрин, екстракти цибулі), перець 4 кольори 3%, соус зі смаком диму (вода, натуральний ароматизатор диму, оцет, патока, карамельний барвник, сіль), харчова морська сіль 1,9%, сушений часник, сушена цибуля, лимонний сік.
Дані про поживність
Наведені нижче значення розраховані на 100 г продукту. Одна упаковка містить 35 г продукту.
Енергетична цінність 1801кДж / 433Ккал | |
Жири | 27g |
насичені жирні кислоти | 22g |
Вуглеводи | 35g |
з яких цукру | 9,6g |
Білок | 12g |
Сіль | 3,6g |
Відео
Параметри
- Бренд
- Timba
- Вага
- 35 г
- Вид м'яса
- Без м'яса
- Гарантійний термін
- 2 роки
- Штрих-код
- 8594214010051
Про бренд
Грибні в'ялені продукти - це делікатес на рослинній основі, який корисний для вашого язика та планети.
Сушені гриби - це не лише смачна закуска, а й органічне та екологічно чисте джерело їжі, сповнене поживних речовин. Вони наповнені необхідними вітамінами, мінералами та антиоксидантами, але при цьому низькокалорійні.
Продукти виготовляються вручну з любов'ю, з використанням найкращих місцевих інгредієнтів. У Timba з великою турботою ставляться кожної пачки в'яленої їжі - у виборі інгредієнтів, обробці та кінцевому пакуванні.