Яка сталь для ножів найкраща?
Поради від експертів
Питання, на яке немає простої відповіді. Вибір найкращої сталі для вашого ножа означає пошук компромісу між дещо суперечливими властивостями. Отже, на що треба звернути увагу?
Ніж для стейків від швейцарського бренду Victorinox – чудовий помічник, наприклад, при готуванні стейків на грилі, гострий кінчик і гофроване лезо забезпечують легкий наріз.
Цю швейцарську компанію заснував Karl Elsener, який в 1884 році в містечку Ibach відкрив майстерню кованих виробів. На початку своєї діяльності він займався вдосконаленням армійських ножів, які на той час були важкі та об'ємні. Elsner зробив ніж легшим та додав до нього відкривачку для консервів, викрутку, а з часом ще додав маленьке лезо, штопор та штихель. Цю нову модель кишенькового ножа він назвав “офіцерським ножом” та 12 червня 1897 року її запатентував.
Назва Victorinox походить від сполучення двох слів, імені Victoria (ім'я матері Ельснера) та слова Inox--позначення нержавіючої сталі. На сьогодні Victorinox є найбільшим виробником ножів в Європі, його вироби експортуються до більшості країн світу та являються синонімом якості та функціональності.
Ніж для стейків від бренду Victorinox з високоякісною пластиковою ручкою і гофрованим лезом довжиною 11 см. Чудово підходить для приготування стейків на грилі або нарізки улюблених біфштексів. Ви можете спокійно мити ніж в посудомийній машині.
Бренд | Victorinox |
---|---|
Вага
|
168 г |
Довжина леза
|
11 см |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь / Поліпропілен |
Колір
|
чорний / синій |
Гарантійний термін | 2 роки |
Код товару | 76011214 |
Штрих-код: |