Вам більше не доведеться турбуватися про те, щоб нарізати хліб або процідити макарони в дорозі. Light My Fire CuttingBoard Plus BIO — це унікальний прилад, який функціонує водночас як обробна дошка і друшляк.
Інформація про товар
Шведську компанію Light My Fire створив Майкл Одквіст в 1996 році, після того, як в попередньому році він для себе відкрив чарівні Maya Sticks, що становили собою просмолені деревні тріски з сосен, які ростуть у Гватемалі. Одквіст вирішив збирати ці тріски, які власне були відмерлими частинами дерева, залучаючи до праці місцеве населення і таким чином допомагаючи багатьом з його представників заробити деякі гроші. Згодом він почав виготовляти кресала за прикладом конструкції кресал, які використовуються у шведській армії. Ці вироби на основі магнію в комбінації з деревною смолою дають можливість розпалити вогонь в будь-яких погодних умовах та висоті над рівнем моря. Це був чудовий трамплін для початку успішного бізнесу.
Компанія LMF невпинно росте та розвивається. На сьогодні вона виготовляє, окрім іншого, легендарний Спорк (ложка, виделка та ніж в одному). Філософію компанії становить веселий дизайн та абсолютна функціональність. Серед її асортименту можна знайти багато пластикового посуду усіх можливих кольорів та форми та звісно кресала.
CuttingBoard Plus BIO від виробника Light My Fire є універсальним приладом, який функціонує одночасно як обробна дошка і друшляк. Він виготовлений з біопластику на основі сертифікованої цукрової тростини та деревних волокон і не містить шкідливих BPA-речовин, тому він є безпечним для довкілля. Його можна мити в посудомийній машині і ставити в мікрохвильову піч. Він також слугує доповненням до наборів посуду LMF MealKit і LMF LunchKit.
Головні особливості обробної дошки й друшляка Light My Fire CuttingBoard Plus BIO:
практичний, легкий і компактний
обробна дошка і друшляк одночасно
ідеальний для подорожей
виготовлений з біопластику на основі біомаси з сертифікованої цукрової тростини та деревних волокон
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!