Приготування їжі на природі
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
⭐ Придбайте спорядження для подорожей та кемпінгу від Zulu 🐘 зі знижкою до 55%. ➜
🎉 З кодом NEW12 на вас чекає знижка 12% на новинки. 🌸
⚡ eXtra знижки: купони на знижки на найкращі бренди. Отримати
Мені не цікаві знижки та акції, хочу приховати панель.
Кухонний ніж з коротким лезом від відомої компанії Victorinox. Він призначений для обробки овочів і пропонується в трьох кольорах.
Цю швейцарську компанію заснував Karl Elsener, який в 1884 році в містечку Ibach відкрив майстерню кованих виробів. На початку своєї діяльності він займався вдосконаленням армійських ножів, які на той час були важкі та об'ємні. Elsner зробив ніж легшим та додав до нього відкривачку для консервів, викрутку, а з часом ще додав маленьке лезо, штопор та штихель. Цю нову модель кишенькового ножа він назвав “офіцерським ножом” та 12 червня 1897 року її запатентував.
Назва Victorinox походить від сполучення двох слів, імені Victoria (ім'я матері Ельснера) та слова Inox--позначення нержавіючої сталі. На сьогодні Victorinox є найбільшим виробником ножів в Європі, його вироби експортуються до більшості країн світу та являються синонімом якості та функціональності.
Кухонний ніж для томатів Victorinox з лезом довжиною 11 см підходить для точної обробки та нарізки овочів. Лезо хвилясте, а кінець леза закруглений.
Бренд | Victorinox |
---|---|
Вага
|
27 г |
Довжина леза
|
11 см |
Матеріал
|
Нержавіюча сталь / Поліпропілен |
Гарантійний термін | 2 роки |
249 грн
249 грн
249 грн
249 грн
249 грн
398 грн
(27.39 %)
289 грн
299 грн
299 грн
10 539 грн
(14.23 %)
9 039 грн
383 грн
(14.13 %)
329 грн
1 502 грн
(11.52 %)
1 329 грн
4 769 грн
(13.21 %)
4 139 грн
4 230 грн
(31.94 %)
2 879 грн
952 грн
(0.32 %)
949 грн
3 232 грн
(29.49 %)
2 279 грн
513 грн
(18.32 %)
419 грн
Поради від експертів
Чи не хочете їсти в походах тільки холодні бутерброди? Ви можете приготувати на природі смачний гарячий обід! Що брати з собою та чого остерігатися, про все це ви дізнаєтеся в сьогоднішній статті.
Поради від експертів
Пригадаємо 10 правил, які повинен знати і поважати кожен любитель природи. У сьогоднішній статті їх для вас зібрала Катерина Балцарова.
Поради від експертів
Кріштіан Вадовський є членом команди шеф-кухарів, які прагнуть надихати інших готувати на природі. У сьогоднішній статті він ділиться трьома простими рецептами, які ви також можете приготувати у своїй подорожі.
Поради від експертів
Ви також належите до тієї категорії людей, хто під час своїх походів зазирає під кожне дерево та завжди з собою берете ножик та пакет для знайдених грибочків? Тоді саме для вас ми підготували наступну статтю, в якій ви знайдете декілька простих рецептів, які б ви без сумніву мали спробувати!